Budapesten szeretne üzletet nyitni?

Segítünk Önnek eligazodni az engedélyezésben!

Üzletnyitáshoz teljeskörű szakértői segítséget nyújtunk, kérjen ajánlatot! Tájékozódjon a dokumentációs és egyéb kötelezettségeiről! Az első kérdéseire ingyenesen válaszolunk. Tegye fel őket bátran!

Telefonon azonnali segítséget kap tőlünk, HÍVJON: +36-30-348-8407

Mire van szüksége a megfeleltetéshez?

Budapesti vendéglátó egység példája alapján mutatjuk be a folyamatot!

  • Alapfeltétel az épület érintésvédelmi és tűzvédelmi megfeleltetése.

Technológiai kialakítás a vendéglátóhely esetén

  • Kétfázisú fehér mosogató, kézmosó (vendég edényekhez) vagy eldobható edények használata
  • Zöldség előkészítő (kétfázisú mosogató, kézmosó) külön leválasztva vagy konyhakész zöldséghasználata
  • Húselőkészítő (kétmedencés mosogató, kézmosó) vagy konyhakész hús használata
  • Konyha vagy látványkonyha: (főző, sütő berendezések, munkaasztalok, feltéthűtők, előkészített alapanyag hűtő, stb.)
  • Raktározás: rekeszes, hűtős, polcos tárolás (bontott italok, tejtermékek, alapanyagok szakosított tárolása)

Vendégtér lehetőségek

  • Belépős ( Nem szükséges vendég WC )
  • Vendég teres (Vendég WC is kell általában):
    • Állófogyasztás esetén: nem kötelező
    • Helyben fogyasztás 10 főig: 1 db
    • Helyben fogyasztás 10 fő felett: külön férfi-női

Személyzeti helyiségek

  • Tusoló 5 fő felett főző tevékenységnél
  • Öltöző szekrény minden esetben
  • Személyzeti WC előtérrel, kézmosóval
  • Takarítási vízvételi hely

Dokumentációs és engedély követelmények

Regisztrációs kérelem az illetékes önkormányzathoz, amely tartalmazza

  • Termékkör megjelölését
  • Nyitva tartás megjelölését
  • Külön engedély kérelmet amennyiben szükséges
  • Nyitás időpontját

Bejelentkezés a Járási kormányhivatalhoz (élelmiszerlánc biztonság)

A kérelem befogadása után 30 napon belüli hatósági visszaellenőrzés is várható, amihez már szüksége lesz az általunk elkészített szakmai dokumentumokra!

Hívjon kérdéseivel, hogy segítsünk elindulni a folyamatban! Telefonon azonnali segítséget kap tőlünk, egy próbát megér az ingyenes szakmai segítség,

HÍVJON+36-30-348-8407

Milyen dokumentációs feladatok várnak Önre a nyitás előtt?

Ezeknek jó része szaktevékenységet igényel, gyakorlat nélkül időpocsékolás hozzáfogni! Ön intézze az üzletet, mi elvégezzük a dokumentációt!

  • Külön engedély kérelem dokumentáció elkészítése (gyakorlatot és szakmaiságot igényel)
  • Az egységre szabott HACCP rendszer kialakítása (szakembereink elkészítik Önnek garanciával!)
  • Kémiai kockázatbecslés dokumentáció (szakembereink elkészítik Önnek garanciával!)
  • A tisztítószerek Népegészségügyi bejelentése (gyakorlatot és szakmaiságot igényel)
  • Munkavédelmi kockázatbecslés (szakembereink elkészítik Önnek garanciával!) 1 fő munkavállalótól
  • Alkalmazott esetén ezen felül:
    • Munka- és tűzvédelmi oktatások szervezése, megtartása
    • Higiéniai és HACCP oktatások megtartása
    • Egyéni védőeszköz szabályzat elkészítése (szakembereink elkészítik Önnek garanciával!)
    • Orvosi vizsgálatok rendje szabályzat elkészítése(szakembereink elkészítik Önnek garanciával!)
  • Anyaghányad nyilvántartás készítése előállított termékenként (gyakorlatot és szakmaiságot igényel)

Miért mi vagyunk a jó választás Önnek?

  • 10 gyakorlott és  szakképzett élelmiszer biztonsági mérnök ( 2 munkatársunk közvetlenül Budapest mellett él !) közül választhat,
  • szakmai vezetőnk 15 éves élelmiszer biztonsági és üzletnyitási tanácsadói gyakorlattal rendelkezik
  • A hatósági kapcsolataink jók
  • Áraink nagyon kedvezőek
  • gyorsan, pontosan és garanciával dolgozunk!

20+ év iparági tapasztalat

Valódi gyakorlati háttérrel segítjük az élelmiszer-előállítás, vendéglátás, kereskedelem és szállítás szereplőit – a pékségtől a húsüzemig.

Országos lefedettség

Budapesttől a legkisebb falvakig: mindenhová kiszállunk, gyors határidővel, extra kiszállási díj nélkül.

Hatóságilag elfogadott dokumentáció

Saját fejlesztésű anyagainkat a NÉBIH és a helyi hatóságok rendszeresen ellenőrizték – és elismerték.

Komplex mérnöki háttér

Élelmiszeripari mérnökcsapatunk naprakész szaktudással és széles körű gyakorlattal dolgozik Önért.

Kapcsolat

Kérjen ingyenes konzultációt még ma!

„A vendéglátásban és szállodaiparban minden nap új helyzeteket hoz, de egy dolog állandó: a szabályoknak való megfelelés és a biztonságos működés iránti igény. Az elmúlt több, mint 10 éves kapcsolatunk során a haccpszakerto.hu-val nem csak egy szolgáltatót, hanem egy olyan megbízható szakmai háttértámogatást kaptunk, akikre nyugodt szívvel rábízhattuk az élelmiszerbiztonsági és higiéniai kérdéseket is.

Az összes kötelező laborvizsgálatunkért, mint a víz, legionella, felület higiéniai vizsgálat stb. is ők a felelősek, illetve a saját fejlesztésű HACCP digitális önellenőrzési rendszerüket is használjuk, ami nagyban segíti a munkánk átláthatóságát.

Kiemelném a rugalmasságukat, a gyors reakcióidőt, és azt, hogy mindig emberi hangon kommunikáltak, nem szakkifejezésekkel dobálózva. Mindenkinek ajánlom őket, aki szereti, ha a dolgok rendben vannak a háttérben is.”

SZÁNTAI Rita
Category Manager
Accor HotelServices Magyarország Kft.

„Országos pékséghálózatként kiemelt prioritás számunkra a higiéniai megfelelés, a szabályozott működés és a naprakész dokumentáció biztosítása – mind a termékminőség, mind a hatósági előírások szempontjából. A haccpszakerto.hu csapatát több mint tíz éve választottuk partnerünkké, mert olyan szakértői támogatást kerestünk, amely megbízható, gyakorlatias és gyors reakcióidejű.

A közös munka minden alkalommal gördülékenyen, átláthatóan és pontosan zajlik, legyen szó HACCP-rendszerünk felülvizsgálatáról, oktatásokról vagy munkavédelmi ellenőrzésekről.

Külön értékeljük, hogy komplex rendszereinket is átfogó szemlélettel kezelik, miközben a gyakorlati megvalósíthatóságra is nagy hangsúlyt fektetnek. Ez nemcsak megkönnyíti a vezetői döntéshozatalt, hanem biztonságot is ad számunkra a mindennapi működés során.

Olyan hosszú távú, stabil szakmai partnert találtunk bennük, akikre bármikor számíthatunk – és akik hozzájárulnak ahhoz, hogy üzleteink minden pillanatban megfeleljenek a legszigorúbb higiéniai és munkaügyi elvárásoknak.”

Jacsó József Sándor
Területi vezető
Lipóti Pékség Kft.

Vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap segítségével

Munkaidőben 1 órán belül visszahívjuk Önt és igényeihez igazodva telefonos vagy írásos ajánlatot adunk. Ha Önnek nagyon sürgősen kell a segítség, akkor hívjon a +36 30 826 63 04 vagy a +36 30 348 8407 vagy a +36 30 500 0524 telefonszámok bármelyikén.

7 FŐ ÉLELMISZERMÉRNÖK - HACCP RENDSZERGAZDA, 2 FŐ MUNKAVÉDELMI TECHNIKUS, 1 FŐ TŰZVÉDELMI TECHNIKUS, IFS, GYAKORLOTT SZAKTANÁCSADÓK, OKTATÓK, KÖZEL 20 ÉV GYAKORLATI TAPASZTALATTAL

ELKÉSZÍTETT ÉS A HATÓSÁG ÁLTAL ELFOGADOTT DOKUMENTÁCIÓ TÖBB MINT 2200 ÜGYFÉLNEK 2025-BEN IS

(AKÁR) 24 ÓRÁN BELÜL SÜRGŐS IGÉNY ESETÉN, MAGYARORSZÁG BÁRMELYIK TELEPÜLÉSÉRE, GARANCIA VÁLLALÁSÁVAL, CÉGÜNKTŐL MEGKAPJA AZ ÖSSZES SZÜKSÉGES DOKUMENTÁCIÓT

2012 óta

Segíteni a vállalkozásokat a hatóságok által is elfogadott élelmiszer biztonsági megfelelésükhöz vezető úton, korrekt, egymás tiszteletén alapuló üzleti kapcsolaton keresztül. Ennek eléréséhez profi tanácsokkal, gyakorlatias gondolkodással, széleskörű, magas fokú jogszabályi ismeretekkel, gyors, országos eléréssel, nagy létszámú, komoly szaktudású mérnök csapattal járulunk hozzá.

Csapatunk

GOSZTONYI ZSUZSANNA

élelmiszermérnök, HACCP rendszergazda, szakmai vezető

FRÖHLICH LÁSZLÓ

ügyvezető-tulajdonos, közgazdász, tréner, Licenced Practitoner of Motivational Maps operatív vezető

TOKAJI ANDRÁS

szaktanácsadó, vezető oktató

NAGY GÁBOR

élelmiszermérnök, szaktanácsadó, IFS/ISO auditor

NAGY ÉVA

élelmiszermérnök, Globalgap auditor szaktanácsadó

GAJDI KRISZTINA

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

PALOTÁS ZOLTÁNNÉ, VIRÁG

munkavédelmi előadó, ügyfélkapcsolati munkatárs

SZABÓ TÍMEA

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

SÓS MÁTÉ

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

PAPP HAJNALKA

élelmiszermérnök, szaktanácsadó

Az ország minden pontján segítünk Önnek az alábbiakban

HACCP

Teljes körű HACCP dokumentáció készítése és frissítése minden élelmiszerrel foglalkozó vállalkozás számára – gyors, hatóságilag elismert megoldásokkal.

Digitális HACCP

Papírmentes, korszerű HACCP rendszer táblagépen vagy mobilon – egyszerűbb nyomon követés, automatikus naplók, kevesebb adminisztráció.

Üzletnyitás, tanácsadás

Szakértői támogatás a vállalkozásindítás minden lépésében: engedélyek, előírások, működési feltételek – a biztos indulásért.

Munka és tűzvédelem

Kötelező dokumentációk, oktatások, szabályzatok és helyszíni bejárás – hogy vállalkozása megfeleljen a legszigorúbb előírásoknak is.

Legionella

Kockázatelemzés, dokumentáció és megelőző intézkedési terv vízhálózatokra – kötelező minden vízpermettel dolgozó rendszer esetén.

Gyártmánylap / Anyaghányad

Pontosan kalkulált összetevők, allergénjelölések és nyomonkövethetőség – a gyártás és a hatósági megfelelés biztonságáért.
„A regionális élelmiszer-kereskedelemben különösen fontos, hogy minden egységünk megfeleljen az aktuális jogszabályi előírásoknak – legyen szó - HACCP dokumentációról vagy oktatási kötelezettségekről. A haccpszakerto.hu élelmiszer mernökeivel a 2012-es indulásuk óta több területen is együttműködtünk többek között üzletnyitási vagy átalakítási tanácsadás kérdésében és minden esetben hatékony, pontos és jogszabálykövető megoldásokat kaptunk. A HACCP digitális önellenőrzési rendszerüket pedig majdnem a teljes országos Coop hálózat, azaz több, mint 1500 üzlet használja. Rendszerszinten gondolkodnak, jól reagálnak a kereskedelmi láncok működési sajátosságaira is. Aki biztos alapokra szeretné helyezni vállalkozása működését, bátran forduljon hozzájuk.”

KOVÁCS Edit
áruforgalmi igazgató
COOP Szeged Zrt.

Lépjen velünk kapcsolatba